Behandeling

Een Voetreflex Plus behandeling werkt preventief en geeft energie en vitaliteit. Bij bestaande klachten kan een massage verlichting en verbetering bieden. Een Voetreflex massage kan ook een goede aanvulling zijn op een behandeltraject bij een arts of specialist.

Wanneer je bij mij komt met een vraag of klacht, neem ik eerst een intake af, gevolgd door een massage. Deze eerste afspraak duurt ongeveer anderhalf uur. Afhankelijk van de klacht, maken we daarna een aantal vervolgafspraken. Wanneer je komt voor een ontspanningsmassage of om preventief aan je gezondheid te werken, neem ik geen intake af. Een reguliere afspraak duurt ongeveer een uur.

Tijdens de behandeling lig je comfortabel op een massagetafel. Ik werk op de blote huid van de voeten, onderbenen en knieën. Vaak behandel ik ook de oren mee. Afhankelijk van je klacht(en), masseer ik daarnaast je armen en handen, hoofd of je rug mee. Tijdens de massage gebruik ik een biologische olie, eventueel samen met een etherische olie.

In mijn behandelingen stel ik geen diagnose, ik ben geen arts. Voor medische hulp moet je altijd je eigen huisarts raadplegen. Bij twijfel adviseer ik je eerst je huisarts te consulteren.